Sluiten

Gedimat Vandenberghe

  • Facebook
  • YouTube   

STABIEL - DROGE BETON - MORTEL VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG

Openingsuren

HEMELVAART

  • do 9 meiGESLOTEN
  • vr 10 mei07u00-12u00OPEN
  • zat 11 mei07u00-12u00OPEN

TOONZAAL

  • ma tot vr8u30 - 12u0013u00 - 18u00
  • zaterdag8u30 - 12u00

MAGAZIJN

  • ma tot vr7u00 - 12u0013u00 - 18u00
  • zaterdag7u00 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

Map Tanghe

CLEAN SITE SYSTEM

CLEAN SITE SYSTEM

Wat is het Clean Site System?

Op vele bouwwerven vormt verpakkingsafval een groot probleem. Vooral plastic verpakkingsafval blijft vaak lang rondzwerven op de werf of wordt (tegen hoge kost) met het restafval afgevoerd. Het "Clean Site System" biedt hiervoor een simpele oplossing: met speciale inzamelzakken wordt plastic verpakkingsafval (zakken, hoezen, wikkelfolie,...) gemakkelijk en snel opgeborgen, afgevoerd én gerecycleerd.

In principe kunnen alle zelfstandige ondernemers, vennootschappen of particulieren die bij het bouwen of renoveren afval van verpakkingsfolie hebben, deelnemen aan het Clean Site System. Enige voorwaarde is dat men vooraf een Clean Site System overeenkomst ondertekent.

Hoe werkt het Clean Site System?

STAP 1: Koop de Clean Site System inzamelzakken in onze Gedimat winkel aan €1,65/zak.
STAP 2: Vul de zakken met plasticfolie.
STAP 3: Deponeer de volle zakken GRATIS bij Gedimat

Voordelen van het Clean Site System

Verzorgd bedrijfsimago
Een werf zonder zwervend plastic afval is aantrekkelijker én professioneler: het beste visitekaartje voor uw klanten en architecten die op de werf langskomen.
Veiligheid op de werf
Rondzwervend plastic op een werf is niet enkel onaantrekkelijk, maar verhoogt tevens het risico op ongevallen. Een opgeruimde werf is dan ook veiliger. En veiligheid resulteert in kwaliteit en efficiëntie.
Verlaagde kosten
Plastic afval neemt onnodig veel ruimte in containers voor gemengd afval. Maar aan €1,65 per stuk kan u bij Gedimat de afvalzakken aankopen en wanneer ze vol zijn, levert u deze gewoon gratis in wanneer het u past. Zo verspilt u niet langer tijd op het containerpark en betaalt u minder voor uw containers.
Bescherming van het milieu
Het ingezamelde plastic wordt gerecycleerd en gebruikt voor het maken van nieuwe producten. En door aan uw belangen te denken, denkt u ook in het belang van het milieu.

Hier vindt u een bekopt overzicht van het "Clean Site System" alsook het toegelaten afval in de afvalzak.