Sluiten

Gedimat Vandenberghe

  • Facebook
  • YouTube   

STABIEL - DROGE BETON - MORTEL VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG

Openingsuren

TOONZAAL

  • ma tot wo8u30 - 12u0013u00 - 18u00
  • donderdagEnkel op afspraak
  • vrijdag8u30 - 12u0013u00 - 18u00
  • zaterdag8u30 - 12u00

MAGAZIJN

  • ma tot vr7u00 - 12u0013u00 - 18u00
  • zaterdag7u00 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

MEGASMOOTH

MEGASMOOTH

Megasmooth: tegels met een mega-uitstraling

Megasmooth is een productlijn die uitblinkt door zijn ietwat glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De  streelzachte Megasmooth tegel is met zijn rijkelijke looks en royale afmetingen een absoluut succesnummer  bij Stone&Style. Het is ook een ‘levende’ tegel die met de jaren steeds subtielere kleurschakeringen gaat tentoonspreiden en zo druppelsgewijs zijn ware aard laat zien. Een geheimpje: de ‘Megasmooth’ is bovendien heerlijk om met blote voeten over te lopen. Het Megasmooth gamma voelt zich perfect thuis in de buurt van waterpartijen.
 
Net zoals bij de andere Stone&Style by Ebema collecties zijn er als kers op de taart voor het Megasmooth gamma eveneens bijhorende trapelementen, L-elementen en opsluitbanden beschikbaar. Het Megasmooth gamma biedt dan ook keuzes te over om
uw tuin een weergaloze uitstraling te geven. De Megasmooth trappen stralen net zoals de Megasmooth tegels exclusiviteit uit. Dit zijn duidelijk exemplaren die op elke locatie tot hun recht komen. Hun ongewone verschijning creëert een weelderige sfeer die uw woonst gegarandeerd een meerwaarde geeft. Wie gaat voor een chic totaalplaatje, kan ook gebruik maken van de Megasmooth opsluitbanden, perfect om borders of perkjes in klasse af te bakenen.

Smooth Objects: als beton kunst wordt

Beton bestaat al duizenden jaren en geniet, dankzij haar veelzijdigheid, van een ware revival. Als meest gebruikte materiaal ter wereld, is het niet meer dan natuurlijk dat het zijn weg zou vinden in de creatie van moderne objecten.

De perfecte aansluiting bij andere materialen zoals hout, metaal en glas speelt daar een grote rol in. Smooth Objects is de naam voor een range van uiteenlopende objecten in het pure Smooth beton, een zelfverdichtend beton van de hoogste kwaliteit.

Smooth Objects creëren dankzij hun ongelimiteerde mogelijkheden, unieke karakter, duurzame constructie en moderne stijl een highend look voor elk project. Ebema/Stone&Style beschikt over een standaardgamma exclusieve producten van beton met een hoogstaand afwerkingsniveau, en biedt tevens de mogelijkheid om creatieve ontwerpen op maat te realiseren in het zelfverdichtende smooth beton.  Je zelf ontworpen bank, element, kunstvoorwerp, … integreren in je creatieve tuinontwerp: het kan!

 

Advies voor bouwers

Plaatsing Megasmooth tegel op fundering

Deze film alsook handleiding hieronder laat u zien hoe u MEGASMOOTH terrastegels plaatst op fundering.  

Bekijk het advies

Plaatsing Megasmooth tegel op tegeldragers

Deze film alsook handleiding hieronder laat u zien hoe u  MEGASMOOTH TEGELS plaatst op tegeldragers.  

Bekijk het advies