Sluiten

Gedimat Vandenberghe

 • Facebook
 • YouTube   

STABIEL - DROGE BETON - MORTEL VERKRIJGBAAR OP ZATERDAG

Openingsuren

BOUWVERLOF ZOMER 22/7-18/8

 • 22/7-26/77u00 - 12u00OPEN
 • 27/7-28/7GESLOTEN
 • 29/7-02/87u00 - 12u00OPEN
 • 03/8-04/8GESLOTEN
 • 05/8-09/87u00 - 12u00OPEN
 • 10/8-11/8GESLOTEN
 • 12/8-14/87u00 - 12u0013u00 - 18u00
 • 15/8-18/8GESLOTEN

TOONZAAL

 • ma tot vr8u30 - 12u0013u00 - 18u00
 • zaterdag8u30 - 12u00

MAGAZIJN

 • ma tot vr7u00 - 12u0013u00 - 18u00
 • zaterdag7u00 - 12u00

ZON- EN FEESTDAGEN GESLOTEN

Routeplan

Map Tanghe

STONE&STYLE

STONE&STYLE

Ruimte verbeteren

Ebema verbetert buitenruimtes. Al jarenlang. Met ons totaalgamma Ebema_Stone&Style doen we dat voor tuinen, terrassen en inritten. Met zorg, expertise én … passie.

Onze vakmensen streven naar mooie en hoogwaardige oplossingen. Zo schrijven ze telkens weer een nieuw verhaal in beton dat bij jouw droomproject past. Een verhaal waar je dag na dag van geniet – jarenlang.

Het resultaat van die passie? Megategels, klinkers, Eco Solutions, trappen, muurelementen, palissades, banden … in diverse afwerkingsvormen. Van Smooth tot Rockstone, van trendy tot tijdloos. Met een brede waaier van tinten en formaten. Voor elke stijl de perfecte match in beton. We wensen je veel Outspiration, inspiratie voor je buitenruimtes.

EcoSolutions

Maak je buitenruimtes waterproof

Geen plassen in de tuin, op de inrit of het terras en minder kans op overstromingen: de Eco Solutions bundelen esthetiek en functionaliteit in een breed gamma van waterdoorlatende en waterpasserende betonoplossingen. Zodat overtollig water vlot de bodem indringt. Kies voor een opvulling met split of gras. En geef de buitenruimte zo het jaar door een groen accent.

Duurzame symbiose

Verharden en tegelijk het groen omarmen? Het kan. Met onze Eco Solutions werk je samen met de natuur. Integreer je ze in je ontwerp. Gras krijgt de nodige ruimte en zuurstof om te groeien. Je inrit, parking, of zelfs tuinpad krijgt kleur én leven. De perfecte symbiose tussen gebruiksgemak en duurzaamheid.

Waterbeheer

De klimaatopwarming zorgt voor extreme regenval. Een volledig verharde ondergrond kan hevige stortbuien niet slikken. Gevolg? Wateroverlast. Eco Solutions zijn waterdoorlatend of -passerend. Ze bufferen het water en zorgen ervoor dat het infiltreert in de ondergrond. Daarbij vereist elke ondergrond wel een specifieke plaatsing. Draag je steentje bij en leg een duurzame basis voor de toekomst

 

Megasmooth: tegels met een mega-uitstraling

Megasmooth is een productlijn die uitblinkt door zijn ietwat glanzende, fluweelzachte uiterlijk. De  streelzachte Megasmooth tegel is met zijn rijkelijke looks en royale afmetingen een absoluut succesnummer  bij Stone&Style. Het is ook een ‘levende’ tegel die met de jaren steeds subtielere kleurschakeringen gaat tentoonspreiden en zo druppelsgewijs zijn ware aard laat zien. Een geheimpje: de ‘Megasmooth’ is bovendien heerlijk om met blote voeten over te lopen. Het Megasmooth gamma voelt zich perfect thuis in de buurt van waterpartijen.
 
Net zoals bij de andere Stone&Style by Ebema collecties zijn er als kers op de taart voor het Megasmooth gamma eveneens bijhorende trapelementen, L-elementen en opsluitbanden beschikbaar. Het Megasmooth gamma biedt dan ook keuzes te over om
uw tuin een weergaloze uitstraling te geven. De Megasmooth trappen stralen net zoals de Megasmooth tegels exclusiviteit uit. Dit zijn duidelijk exemplaren die op elke locatie tot hun recht komen. Hun ongewone verschijning creëert een weelderige sfeer die uw woonst gegarandeerd een meerwaarde geeft. Wie gaat voor een chic totaalplaatje, kan ook gebruik maken van de Megasmooth opsluitbanden, perfect om borders of perkjes in klasse af te bakenen.

Smooth Objects: als beton kunst wordt

Beton bestaat al duizenden jaren en geniet, dankzij haar veelzijdigheid, van een ware revival. Als meest gebruikte materiaal ter wereld, is het niet meer dan natuurlijk dat het zijn weg zou vinden in de creatie van moderne objecten.

De perfecte aansluiting bij andere materialen zoals hout, metaal en glas speelt daar een grote rol in. Smooth Objects is de naam voor een range van uiteenlopende objecten in het pure Smooth beton, een zelfverdichtend beton van de hoogste kwaliteit.

Smooth Objects creëren dankzij hun ongelimiteerde mogelijkheden, unieke karakter, duurzame constructie en moderne stijl een highend look voor elk project. Ebema/Stone&Style beschikt over een standaardgamma exclusieve producten van beton met een hoogstaand afwerkingsniveau, en biedt tevens de mogelijkheid om creatieve ontwerpen op maat te realiseren in het zelfverdichtende smooth beton.  Je zelf ontworpen bank, element, kunstvoorwerp, … integreren in je creatieve tuinontwerp: het kan!

 

STONE&STYLE producten in de kijker

Advies voor bouwers

Klinkers met verborgen boordsteen plaatsen

Bekijk hier hoe je betonklinkers kan plaatsen met verborgen boordstenen.  

Bekijk het advies

Plaatsing Grasbetontegel met gras of grind

Bekijk de plaatsingsfilm en instructies voor grasbetontegels te vullen met gras of grind.  

Bekijk het advies

Plaatsing L-elementen

Bekijk hier de plaatsingsinstructies van de Stone&Style L-elementen.  

Bekijk het advies

Plaatsing Muur Cliffstone Block

Bekijk hier het plaatsingsadvies voor de Stone&Style Muur Cliffstone Block  

Bekijk het advies

Plaatsing Waterdoorlatende fundering

Bekijk hier hoe je een perfect waterdoorlatende fundering plaatst

Bekijk het advies

Plaatsingsadvies palissadebanden

Bekijk hier het advies voor het plaatsen van palissadebanden.

Bekijk het advies
Bekijk meer advies voor bouwers